یکی از پرکاربردترین ابزار آشپزخانه برای پخت و پز ، چاقوی آشپزخانه است.
دو ویژگی تیغه مستحکم و برنده و دسته ای با طراحی ارگونومیک از فاکتور های مهم در انتخاب چاقوی مناسب است.
چاقو های آشپزخانه ایوو محصول کشور پرتغال است و سالهاست چاقو هایی بسیار تیز از جنس تیتانیوم و ترکیباتی از کروم و وانادیوم تولید می کند.
تیز بودن چاقو ، در آشپزی از خستگی آشپز می کاهد و پخت غذا را آسانتر و لذت بخش تر می کند.
چاقو اره ای ایوو مناسب برای برش انواع نان و دیگر مواد غذایی در شش رنگ صورتی ،قرمز ، نارنجی ، زرد ، سبز و مشکی در فروشگاه کادوپیچ موجود است.
باقری –
چاقوی فوق العاده خوبیه و واقعا عصای دست یک آشپز